αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα». Τσέκαρε το event που έρχεται στο Orange Grove

«Νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα». Τσέκαρε το event που έρχεται στο Orange Grove

Ένα event με στιλ… νεανικής επιχειρηματικότητας θα γίνει στο Orange Grove στις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας. Και φυσικά σε όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους project.

Επίσης θα ακουστούν ιστορίες ανθρώπων που ήδη έχουν κάνει κάποιο επιχειρηματικό βήμα. Θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, τις σωστές και τις λάθος κινήσεις που έκαναν.

Ο νεανικός οργανισμός Hellenic Youth Participation, σε συνεργασία με το Arte Ego Foundation στην Πολωνία και το Natur Kultur στην Γερμανία, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη αποκλειστικά στην νεανική επιχειρηματικότητα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει και να ενθαρρύνει νέους και άτομα από κοινωνικές ομάδες με λιγότερες ευκαιρίες, να ξεκινήσουν την υλοποίηση της δικής τους επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και να μπορέσουν να τη μετατρέψουν σε μια βιώσιμη επιχείρηση.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

– Παρουσίαση και συζήτηση με τoυς ιδρυτές της Hellenic Youth Participation για ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής νέων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά την Ευρώπη.
– Παρουσίαση θερμοκοιτίδας Orange Grove
– Παρουσίαση για τις ευκαιρίες και δυσκολίες της Νεανικής Επιχειρηματικότητας
στην Ελλάδα
– Παρουσίαση από τον πρόεδρο του Academy of Entrepreneurship για το επιδοτούμενο πρόγραμμα μετακίνησης Erasmus+ για Νέους Επιχειρηματίες
– Άμεση Επικοινωνία και Συζήτηση με νέους επιχειρηματίες που μας μιλάνε για την επιχειρηματική τους ιστορία και ιδέα
– Παρουσίαση και Ενημέρωση για Χρηματοδότηση
– Networking μεταξύ νέων επιχειρηματιών και μεταξύ νέων επιχειρηματιών και επισκεπτών εκδήλωσης, με συνοδεία φαγητού και ποτού, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά!

But there is more: Υποστηρικτικές της εκδήλωσης θα προσφέρουν σε 2 τυχερούς συμμετέχοντες από μία ξεχωριστή εμπειρία, και όχι απλά ένα δώρο!

Ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα φιλοξενηθεί είναι 80.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισιτήριο Εκδήλωσης ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν προεγγραφής ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 16 =