αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝα εδραιωθεί στη Μέση Ανατολή θέλει η Λούξ

Να εδραιωθεί στη Μέση Ανατολή θέλει η Λούξ

Η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό και ειδικά στις αγορές της βόρειας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αποτελεί το επόμενο στοίχημα για τη Λουξ – Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, μία ελληνική εταιρεία που κατάφερε να μπει σφήνα στις πολυεθνικές του κλάδου των αναψυκτικών, φθάνοντας στο σημείο να είναι στη δεύτερη θέση όσον αφορά τα μερίδια αγοράς. Με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες, τέσσερα εμπορικά σήματα και μια ευρεία γκάμα αναψυκτικών και χυμών, η Λουξ είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με δυναμική παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά, έχοντας υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια.

Με δραστηριότητα στο χώρο του αναψυκτικού από το 1950 και έδρα την Πάτρα, η Λουξ – Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ διαθέτει σήμερα τρεις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες μονάδες στην Πελοπόννησο που εκτείνονται σε συνολική έκταση 33.000 τμ., για την παραγωγή και διανομή των προϊόντων της (Κεφαλόβρυσο, Σαραβάλι Πατρών), καθώς και την καθετοποιημένη παραγωγή της συσκευασίας P.E.T. Το 2008 η εταιρεία απέκτησε και ένα κέντρο logistics στην Αττική, με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για μείωση του κόστους μεταφοράς, και του χρόνου παράδοσης των προϊόντων. Από το 2007, η εταιρεία έχει υλοποιήσει επενδύσεις σε μονάδες και εξοπλισμό συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ, κάνοντας χρήση αποκλειστικά δικών της κεφαλαίων, χωρίς τραπεζικό δανεισμό.

Όπως αναφέρει η Ημερησία, οι μονάδες της Λουξ διαθέτουν υπερσύγχρονα μηχανήματα και ακολουθούν τις πλέον προηγμένες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, υγιεινής και σύγχρονης συσκευασίας. Η παραγωγή της εταιρείας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα άμεσους και έμμεσους 130 εργαζομένους, στην Αχαΐα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας αύξηση της απασχόλησης τα τελευταία χρόνια. Το δυναμικό της Λουξ συμπληρώνεται από ένα ευρύ δίκτυο 450 και πλέον αντιπροσώπων, οι οποίοι καλύπτουν γεωγραφικά το σύνολο της χώρας και βοηθούν τα προϊόντα λουξ να έχουν παρουσία σε περισσότερα από 40.000 σημεία λιανικής πώλησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 4 =