αρχικηVIRALΝαύπλιο: Η αφίσα μαγαζιού για τα 534 ευρώ της Κυβέρνησης που έγινε viral

Ναύπλιο: Η αφίσα μαγαζιού για τα 534 ευρώ της Κυβέρνησης που έγινε viral

H αφίσα αναρτήθηκε σε μαγαζί στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Ο καταστηματάρχης ευχαριστεί θερμά την κυβέρνηση για την… τεράστια οικονομική βοήθεια, αλλά μνημονεύει και άλλους που βοηθήθηκαν από το κράτος αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Την αφίσα δημοσιοποίησε η σελίδα palabourtzi.gr, που μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, έμαθε ότι δεν έχει εισπράξει ακόμη τα χρήματα – αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία… αφού, “έχει λαμβάνειν”.

afisa

Υπενθυμίζεται πως η αποζημίωση ειδικού σκοπού, αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ) ανάλογα με τον ΚΑΔ που ανήκουν και προβλέπει να δοθούν από 300 ευρώ ως 534 ευρώ, στους πληγέντες, που είχαν κλείσει για μήνες τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους.

Στους όρους, για την είσπραξη για τον μήνα Μάιο, (όπως περιγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση) είναι και η ανάρτηση αφίσας Α3 στην επιχείρηση για ενημέρωση του κοινού ότι δίνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουν και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης την οικονομική ενίσχυση αλλά και να φυλάξουν για δέκα χρόνια τα παραστατικά σε περίπτωση που πρέπει να διαβιβαστούν στις υπηρεσίες της ΕΕ. Μάλιστα η ΚΥΑ προειδοποιεί ότι θα γίνουν και έλεγχοι για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι όροι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =