αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝαύλωση ρεκόρ κατάφερε να πετύχει η Danaos του Γιάννη Κούστα- Πόσα χρήματα θα κερδίζει ανά ημέρα

Ναύλωση ρεκόρ κατάφερε να πετύχει η Danaos του Γιάννη Κούστα- Πόσα χρήματα θα κερδίζει ανά ημέρα

Εντυπωσιακά κέρδη από τη ναύλωση πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αναμένεται να αποκομίσει η Danaos Corporation, συμφερόντων του Γιάννη Κούστα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ναυλομεσιτική Seasure Shipbroking, το post panamax, “Express Berlin”, χωρητικότητας 10.114 TEUs και κατασκευής 2011, ναυλώθηκε για ένα έτος στη δανέζικη εταιρεία τακτικών γραμμών (liner) Maersk, έναντι 126.000 δολαρίων την ημέρα. Πρόκειται για τίμημα που συμβαδίζει με τα επίπεδα της αγοράς για μονοετείς ναυλώσεις πλοίων αυτών των προδιαγραφών.

Το “Express Berlin” είναι αυτήν την περίοδο και μέχρι τον Απρίλιο του 2022 ναυλωμένο στην ταϊβανέζικη Yang Ming, έναντι 27.750 δολαρίων την ημέρα, όπως αναφέρεται σε παρουσίαση της εταιρείας, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της.

Συνεπώς η Danaos κατορθώνει και “κλειδώνει” συμβόλαια πριν λήξουν τα υπάρχοντα, εξασφαλίζοντας αυξημένα κέρδη για μακροχρόνιες περιόδους. 

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =