αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝαυαγεί το deal Μαρινάκη- Forthnet; Οι τελευταίες πληροφορίες ανατρέπουν τα δεδομένα

Ναυαγεί το deal Μαρινάκη- Forthnet; Οι τελευταίες πληροφορίες ανατρέπουν τα δεδομένα

Ένα deal που θεωρούταν από πολλούς σίγουρο, φαίνεται πως πλέον βρίσκεται μπροστά στο «ναυάγιο». Πρόκειται για την εξαγορά της Forthnet από εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει το οικονομικό ένθετο της Καθημερινής, που επικαλείται τραπεζικούς κύκλους, αφενός η «Alter Ego» δεν κατάφερε να βρει «συμπαίκτες» για να επενδύσει στην Forthnet και να μοιραστεί το όποιο κόστος, αφετέρου κάποιοι από τους όρους που θέτει η πλευρά Μαρινάκη δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί από τις τράπεζες που κατέχουν τις μετοχές της εταιρείας. Γεγονός που μεταφράζεται ως «το πρώτο βήμα οριστικής απόσυρσης από το deal», από την εταιρεία που λειτουργεί το Mega και εκδίδει το «Βήμα», τα «Νέα» και το in.gr.

Επίσης η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Nova θα χρειαστεί άλλα 50-60 εκατομμύρια ευρώ για να εξυγιανθεί, μαζί με τα 41 εκατομμύρια που θα πρέπει να καταβάλλει η «Alter Ego» για να αποκτήσει τον έλεγχό της. Ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, και η εταιρεία δεν έχει αποσύρει επισήμως το ενδιαφέρον της για την Forthnet.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 3 =