αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ναυαγεί» το μεγάλο deal μεταξύ Spotify και SoundCloud

«Ναυαγεί» το μεγάλο deal μεταξύ Spotify και SoundCloud

Η υπηρεσία streaming μουσικής Spotify εγκατέλειψε την προσπάθειά της να εξαγοράσει την ανταγωνιστική πλατφόρμα SoundCloud έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον τον συζητήσεων.

Το Σεπτέμβριο, οι Financial Times μετέδωσαν πως οι δύο ευρωπαϊκές εταιρίες βρίσκονταν εν μέσω προχωρημένων διαπραγματεύσεων σχετικά με πιθανή εξαγορά. Το TechCrunch δημοσίευσε τώρα πως η διαδικασία έλαβε τέλος διότι το Spotify φοβήθηκε ότι η συμφωνία θα είχε αρνητικό αντίκτυπο για την εταιρία που οδεύει προς αρχική δημόσια προσφορά.

«Δε χρειάζεται έναν παραπάνω πονοκέφαλο στις αδειοδοτήσεις, σε μια χρονιά πιθανής IPO», ανέφερε η πηγή σύμφωνα με το CNBC, εξηγώντας για ποιο λόγο το Spotify αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις.

Το Spotify και το SoundCloud αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες, όπως αναφέρει το Euro2day.gr.

Το SoundCloud ενέτεινε τον ανταγωνισμό με την αντίπαλό της νωρίτερα φέτος, όταν επέκτεινε τη δική της υπηρεσία streaming μουσικής με συνδρομή στη Βρετανία και την Ιρλανδία. Η ηλικίας οκτώ ετών υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να «ανεβάζουν» μουσικά κομμάτια και είναι περισσότερο γνωστή ως ψηφιακός τόπος για εύρεση νέων καλλιτεχνών και της δουλειάς τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =