αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝαι, ο Elon Musk ξεκινά να δημιουργεί υπόγεια τούνελ για αυτοκίνητα

Ναι, ο Elon Musk ξεκινά να δημιουργεί υπόγεια τούνελ για αυτοκίνητα

Είναι γνωστό ότι ο Elon Musk θέλει να «κατακτήσει» τον πλανήτη Άρη, μέσω της εταιρίας SpaceX, την οποία κατέχει. Ωστόσο, πριν φτάσουμε εκεί, φαίνεται ότι επιθυμεί να δοκιμάσει τα πάντα στη Γη.

Πριν από περίπου 1 μήνα, ο γνωστός businessman είχε αναρτήσει ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του, το οποίο πολλοί εξέλαβαν… ως φάρσα. Τότε, ο Musk είχε πει μεταξύ άλλων, ότι το μποτιλιάρισμα στους δρόμους τον δυσκολεύει πολύ. Και για να λύσει αυτό το πρόβλημα σχεδιάζει να δημιουργήσει υπόγειους αυτοκινητόδρομους. Ένα φουτουριστικό project που σε αρκετούς μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο.

Όχι, όμως για τον Elon Musk. Ο οποίος επανέρχεται τώρα με νέο tweet στο οποίο λέει ότι η δημιουργία υπόγειων τούνελ για αυτοκίνητα ξεκινά! Βάζει μάλιστα και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, λέγοντας ότι το σκάψιμο θα ξεκινήσει σε περίπου 1 μήνα.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι το πρώτο τούνελ θα ξεκινά από το γραφείο του ίδιου στην SpaceX και θα φτάνει μέχρι το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Θα μιλάμε σίγουρα για ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα, αν τελικά προχωρήσει. Ακόμα και το όνομα της εταιρίας του Musk που θα το αναλάβει, έχει το ενδιαφέρον του: «The Boring Company».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seventeen =