αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο voucher έως 300 ευρώ για διακοπές – Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Νέο voucher έως 300 ευρώ για διακοπές – Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί εκ νέου σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr, όπως αναφέρεται σε κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού.

Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Οι επιπλέον κάρτες που θα διατεθούν αφορούν σε υπόλοιπα που προέκυψαν από τη Φάση 3 (Αυγούστου) σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην υπ’ αρ. ΦΕΚ 3347/Β/28-06-2022 ΚΥΑ.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σχετικές άυλες ψηφιακές κάρτες για το διάστημα έως και 31-10-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Ειδικότερα:

– για τη Βόρεια Εύβοια πρόκειται να εκδοθούν επιπλέον 2.349 κάρτες των 150 ευρώ και
– για τη Σάμο πρόκειται να εκδοθούν επιπλέον 999 κάρτες των 300 ευρώ

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου και μέχρι να εξαντληθούν οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αρχή της δράσης North Evia – Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 4,72 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =