αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο Public Outlet στην Αθήνα- Εκεί θα βρεις προϊόντα με τιμές έως -70%

Νέο Public Outlet στην Αθήνα- Εκεί θα βρεις προϊόντα με τιμές έως -70%

Τα Public συνεχίζουν να πραγματοποιούν στρατηγικές επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, διευρύνουν το δίκτυο καταστημάτων τους και περιμένουν τους καταναλωτές στο ολοκαίνουριο “Public + home” Outlet που άνοιξε στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο Outlet διαθέτει μια ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών τεχνολογίας και οικιακών συσκευών με μειωμένες τιμές έως και 70% σε σχέση με τις τιμές λιανικής. Παράλληλα, εντός του καταστήματος “Public + home”, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν φθηνότερες τιμές σε προϊόντα που φέρουν κίτρινες σημάνσεις.

Τα Public βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών και προσφέρουν ασυναγώνιστες τιμές για να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της ακρίβειας και στο πλαίσιο αυτό, απελευθερώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία αγορών με ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα σημεία στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public + home” στο Μαρούσι, δημιουργήθηκε το νέο Outlet συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ., το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο σε προϊόντα τεχνολογίας όπως smart TVs, smartphones, υπολογιστές & laptop, gaming και οικιακές συσκευές, ώστε οι καταναλωτές να ανακαλύψουν μοναδικά deals που καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία από όλα τα επώνυμα brands.

Πιστά στη δέσμευσή τους να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών με προσιτές τιμές και καθημερινές προσφορές, τα Public προσφέρουν ακόμη περισσότερα προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, με ασφάλεια αγορών και εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ευκολία, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στο ίδιο πλαίσιο, και στον νέο χώρο του “Public + home” Outlet στο Μαρούσι, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής που προσφέρουν τα Public. Μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα» οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις αγορές τους Άτοκα σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Το 2ο Public Outlet είναι γεγονός και περιμένει το καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει από κοντά την “Public + home” εμπειρία αγορών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − three =