αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο e-shop από τον Μασούτη με άμεση παράδοση προϊόντων

Νέο e-shop από τον Μασούτη με άμεση παράδοση προϊόντων

Ο Μασούτης προχώρησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου και αξιόπιστου e-shop, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κόσμου, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετηθεί εύκολα, γρήγορα και άνετα, από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Μέσα από το eshop του Μασούτη, ο καταναλωτής μπορεί να περιπλανηθεί εύκολα στις διάφορες κατηγορίες των χιλιάδων κωδικών του και να παραγγείλει ότι χρειάζεται μέσα σε μερικά μόνο λεπτά και από την άνεση του σπιτιού του. Όσο για την πληρωμή, αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε ηλεκτρονική κατά την υποβολή της παραγγελίας είτε κατά την παράδοση των προϊόντων με κάρτα ή μετρητά.

Η διανομή στο σπίτι είναι φυσικά δωρεάν (με ελάχιστη αξία παραγγελίας 40 ευρώ), με την παράδοση να γίνεται άμεσα καθώς η εταιρεία ενίσχυσε τον στόλο των αυτοκινήτων της και συνεργάζεται με εταιρείες διανομής για την περαιτέρω υποστήριξη της επιλογής «παραλαβή στο σπίτι».

Ωστόσο, για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση και ευελιξία χρόνου, ο Μασούτης δίνει την δυνατότητα τους καταναλωτές της να παραλαμβάνουν αυθημερόν, οι ίδιοι την παραγγελία από το κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά σε 45 πόλεις της Ελλάδας, κι αυτό γιατί ο Μασούτης βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή, όχι μόνο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη αλλά και στο Διδυμότειχο ή την Ηγουμενίτσα.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =