αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο υποκατάστημα XSpot Wealth στη Θεσσαλονίκη

Νέο υποκατάστημα XSpot Wealth στη Θεσσαλονίκη

Η XSpot Wealth, ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη, σε συνέχεια της επιτυχημένης της πορείας και συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών της, ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου επίσημου υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

H XSpot Wealth έχοντας εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα από το 2019, με υποκαταστήματα σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησε στο άνοιγμα νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη με στόχο να εξυπηρετήσει την αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Η στρατηγική αυτή κίνηση πρόκειται να ενισχύσει και να εμπλουτίσει το επενδυτικό τοπίο στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.

Ως ένας ‘Hybrid’ διαχειριστής κεφαλαίων στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου επενδυτική εμπειρία, συνδυάζοντας τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, με μια εκτεταμένη γκάμα επενδυτικών προϊόντων κορυφαίων οίκων (Blackrock, Pimco, Vanguard κτλ), και εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις με την καθοδήγηση από έμπειρους προσωπικούς συμβούλους διαχείρισης περιουσίας.

Ο κ. Δημήτρης Καντζέλης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της XSpot Wealth, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας επέκταση στη Θεσσαλονίκη. H XSpot Wealth αποτελεί την πρώτη ‘υβριδική’ εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων που διαθέτει φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας μία καινοτόμα και υψηλού επιπέδου επενδυτική λύση διαχείρισης περιουσίας και για το λόγο αυτό έχουμε χτίσει μία ομάδα που αποτελείται από έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι έχουν διατελέσει senior private bankers σε μερικούς από τους μεγαλύτερους εγχώριους και ξένους τραπεζικούς οργανισμούς».

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 9 =