αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο υπερσύγχρονο γήπεδο του μπασκετικού Ολυμπιακού μπαίνει μέσα στο project στο Ελληνικό

Νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του μπασκετικού Ολυμπιακού μπαίνει μέσα στο project στο Ελληνικό

Το project στο ελληνικό δείχνει να «ξεπαγώνει». Σήμερα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας κάτι το οποίο δεν είχαμε ξανά ακούσει: Στο χώρο του Ελληνικού σχεδιάζεται να γίνει και το νέο γήπεδο του μπασκετικού Ολυμπιακού. Χωρητικότητας 15.000 θέσεων.

Όπως αποκαλύπτει το Gavros.gr, Αγγελόπουλοι και η Lamda Development του Λάτση ετοιμάζουν το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό, το οποίο θα είναι το πιο σύγχρονο της Ευρώπης και τα βασικά χαρακτηριστικά του θα προέρχονται από αυτό της Άλμπα Βερολίνου, τη Mercedes-Benz Arena .

Το καινούριο γήπεδο- το οποίο θα κατασκευαστεί στον χώρο του Ελληνικού (σ.σ. δεν μιλάμε για το παλιό γήπεδο του Πανιωνίου αλλά για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ) αποτελεί μέρος του μεγαλεπήβολου έργου στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου με το «Μητροπολιτικό Πάρκο» που θα είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και εμπλέκονται επενδυτές «κολοσσοί».

Οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί, οι αποφάσεις έχουν παρθεί και μένουν μόνο διαδικαστικά θέματα για την έναρξη των εργασιών. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη συναντηθεί με τους ανθρώπους του ομίλου Λάτση κι έχει ενημερωθεί σχετικά.

Η Κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή αντίρρηση και αναμένεται να υπογράψει και αυτή.

Το προηγούμενο διάστημα ομάδες εργασίας, του Ολυμπιακού και της Lamda εργάζονται πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι να όταν ανάψει το «πράσινο» φως και να μην υπάρξει καθυστέρηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − four =