αρχικηVIRALΝέο τρολάρισμα στο Euro: O Γιαρμολένκο έβαλε τα μπουκάλια μπροστά του και ζήτησε… χορηγία από τις εταιρίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο τρολάρισμα στο Euro: O Γιαρμολένκο έβαλε τα μπουκάλια μπροστά του και ζήτησε… χορηγία από τις εταιρίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατά την επίσημη συνέντευξη Τυπου του Euro απομάκρυνε τα μπουκάλια της Coca-Cola. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την οικονομική χασούρα δισεκατομμυρίων για την εταιρία.

Το παιχνίδι αυτό φαίνεται πως συνεχίζεται και άλλους παίχτες, που έχουν διάθεση για χιούμορ. Σειρά πήρε ο παίχτης Εθνικής Ουκρανίας, Αντρί Γιαρμολένκο, με μια διαφορετική κίνηση, πάλι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία (στο οποίο μάλιστα σκόραρε κιόλας), είχε τρομερή διάθεση για χιούμορ.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ρώτησε τους παρευρισκόμενους: «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό», είπε και έφερε τα μπουκάλια ακριβώς μπροστά του. Τότε, απευθυνόμενος προς τα διευθυντικά στελέχη των δύο εταιρειών, δήλωσε ξεσπώντας σε γέλια: «Coca Cola και Heineken, εδώ είμαι, επικοινωνήστε μαζί μου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =