αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο σχέδιο για… περισσότερα τραπεζοκαθίσματα έξω, στα καταστήματα εστίασης

Νέο σχέδιο για… περισσότερα τραπεζοκαθίσματα έξω, στα καταστήματα εστίασης

Πρωτοβουλία για συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, ώστε όπου είναι εφικτό, οι Δήμοι να προχωρήσουν σε αύξηση του εξωτερικού χώρου που παραχωρούν σε καταστήματα εστίασης για τραπεζοκαθίσματα, με στόχο την αύξηση του αριθμού των πελατών που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε επιχείρηση εστίασης, ανέλαβε ο υπoυργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου ο υπουργός Εσωτερικών έθεσε το θέμα και αντιμετωπίζεται θετικά η προοπτική να παραχωρηθεί επί πλέον χώρος, όπου καθίσταται αυτό δυνατόν.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», του ΑΝΤ1, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε προαναγγείλει ότι εντός της ημέρας θα έλθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ώστε να εξεταστεί η συγκεκριμένη δυνατότητα: «Θα εξετάσουμε με την ΚΕΔΕ τη βέλτιστη λύση για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες. Θα κάνουμε τα πάντα για να διευκολυνθεί ο επαγγελματικός κόσμος», τόνισε και πρόσθεσε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις για να μείνουν όρθιες οι ίδιες αλλά και οι θέσεις εργασίας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 11 =