αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο ρεκόρ: Το It’s Possible συγκέντρωσε 72.920 μοναδικούς αναγνώστες και 180.998 προβολές σελίδας τον Σεπτέμβρη

Νέο ρεκόρ: Το It’s Possible συγκέντρωσε 72.920 μοναδικούς αναγνώστες και 180.998 προβολές σελίδας τον Σεπτέμβρη

Από το δωμάτιο, στους 72.920 μοναδικούς αναγνώστες. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος για την διαδρομή του It’s Possible μέχρι σήμερα. Το site έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Σεπτέμβρη, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, φτάνοντας τους 72.920 μοναδικούς αναγνώστες και τις 180.998 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Πρόκειται για ένα project που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα το 2016, και σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή, στην κατάταξη του Alexa.com -την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (1/9) στη θέση 2.111, σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 64,1% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners και όχι sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις. Αφού όπως έχουμε πει, το It’s Possible έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =