αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέο «πρόσωπο» για το Dropbox

Νέο «πρόσωπο» για το Dropbox

H νέα διαδικτυακή εικόνα του Dropbox είναι πιο γρήγορη και περισσότερο εύκολη στη χρήση, σύμφωνα με την εταιρεία. 

Το Dropbox θέλει να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών του που επιλέγουν να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσα από τη διαδικτυακή εκδοχή του, δηλαδή από το dropbox.com. Ο σχεδιασμός του interface είναι απλός, ενώ τη νέα εικόνα της υπηρεσίας θα βλέπουν σταδιακά όλοι οι χρήστες. Με το ανανεωμένο interface θα μπορεί κανείς να βλέπει πιο εύκολα το ιστορικό των αλλαγών που γίνονται στα έγγραφα, ενώ πιο απλή είναι και η διαδικασία του σχολιασμού ενός αρχείου.

Σύμφωνα με το Slashgear, ένα από τα καλύτερα στοιχεία του νέου interface είναι ότι οι ρυθμίσεις και οι διαθέσιμες επιλογές του χρήστη αλλάζουν ανάλογα με το τι κάνει τη δεδομένη στιγμή στο Dropbox, ενώ με την επιλογή ενός αρχείου, στο πλάι εμφανίζεται μία μπάρα με όλες τις επιλογές που έχει κανείς πάνω στο συγκεκριμένο έγγραφο. Με το πλήκτρο Share μπορούν να καθοριστούν όλες οι παράμετροι διαμοιρασμού του εγγράφου ή του αρχείου με άλλους χρήστες του Dropbox. Όλοι οι χρήστες που συνεργάζονται κάθε στιγμή σε ένα αρχείο εμφανίζονται στην οθόνη σας.

Το Dropbox θεωρεί ότι με το νέο web interface του είναι πιο εύκολος ο διαχωρισμός της επιχειρηματικής με την προσωπική ζωή και τα έγγραφα που τις συνοδεύουν, μέσα από την καλύτερη διαχείριση των αντίστοιχων λογαριασμών.

Πηγή: Pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =