αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ξεκινά η Τράπεζα Πειραιώς- Δίνει αποζημίωση έως 220.000 ευρώ

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ξεκινά η Τράπεζα Πειραιώς- Δίνει αποζημίωση έως 220.000 ευρώ

Νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 180.000 ευρώ, ή και τις 220.000 ευρώ στην επιλογή της μακροχρόνιας άδειας (sabbatical), ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εργαζομένους του Δικτύου, σε ρόλους που επηρεάζονται από τον μετασχηματισμό του στο νέο μοντέλο.

Περιλαμβάνει δε, ευνοϊκότερους όρους σε σχέση με πρόσφατα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης της Τράπεζας, με σημαντικές προσαυξήσεις στο συνολικό ποσό αποζημίωσης και με στόχο να υποστηρίξει ιδιαίτερα εργαζόμενους σε ρόλους που μεταβάλλονται ενώ ενσωματώνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του.

Σε συνεργασία με εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες, η Τράπεζα έχει σχεδιάσει επίσης συμβουλευτικά προγράμματα, τα οποία θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, στην ομαλή μετάβασή τους σε νέες επαγγελματικές διαδρομές.

Η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου ενώ οι εργαζόμενοι που θα υποβάλλουν αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα έως και τις 27 Οκτωβρίου, θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − two =