αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο ξενοδοχείο του Ομίλου Hyatt ανοίγει στην Ελλάδα

Νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Hyatt ανοίγει στην Ελλάδα

Στα μέσα του 2024 αναμένεται να λειτουργήσει στη Χαλκιδική το νέο ξενοδοχείο που θα φέρει το brand Zoëtry της Hyatt, η οποία ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα. Το νέο all-inclusive resort Zoëtry Halkidiki αναμένεται να σηματοδοτήσει το δεύτερο ξενοδοχείο με το brand Zoëtry Wellness & Spa Resorts στην Ευρώπη, όπως σημειώνει το Euro2day.gr.

Το συγκεκριμένο brand αποτελεί μέρος της Inclusive συλλογής, του χαρτοφυλακίου με τα πολυτελή all-inclusive brands resorts του ομίλου Hyatt Hotels Corporation. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 105 δωματίων και σουιτών, αναπτύσσεται από την AF Partners κοντά στη Σάνη και αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη του brand της Hyatt στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης. Όπως αναφέρει η Hyatt, «ένας ανελκυστήρας θα παρέχει στους επισκέπτες απευθείας πρόσβαση στην παραλία από το θέρετρο, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους απαιτητικούς επισκέπτες του resort».

Στο 5άστερο Zoëtry Halkidiki, μεταξύ άλλων, θα στεγάζονται ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας (spa) με το παγκοσμίου φήμης spa Zoëtry, ένα γυμναστήριο, πισίνα και δύο υψηλής γαστρονομίας à la carte εστιατόρια, ενώ με δεδομένο ότι το νέο τουριστικό συγκρότημα θα αποτελέσει μέρος του concept Endless Privileges, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ωριμη αγορά με ευκαιρίες για την εξατομικευμένη εμπειρία all-inclusive που προσφέρει το brand Zoëtry χαρακτηρίζουν την Ελλάδα οι επιτελείς της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η ευρωπαϊκή αγορά εν γένει προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου Inclusive Collection, χάρη στους πολλούς καθιερωμένους ή και αναδυόμενους προορισμούς της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + nine =