αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο ξενοδοχείο στα σκαριά στο Μεταξουργείο

Νέο ξενοδοχείο στα σκαριά στο Μεταξουργείο

Νέο ξενοδοχείο είναι στα σκαριά στην Αθήνα. Πρόσφατα επιχείρηση έλαβε έγκριση από αρμόδιο φορέα για υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου το οποίο αφορά νέο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση XLXIS INVEST IKE έλαβε οικοδομική άδεια από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων για αλλαγή χρήσης υπάρχοντος διατηρητέου κτιρίου από κατάστημα σε ξενοδοχείο – μερική ανακαίνιση και εσωτερικές διαρρυθμίσεις με οικοδομική άδεια κατηγορίας 1, επί των οδών Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 στο Μεταξουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης XLXIS INVEST IKE, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής, έχει ήδη λάβει έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Β’ κύκλος), το οποίο αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας τριών αστέρων, δυναμικότητας 6 δωματίων και 24 κλινών, με τη μετατροπή υπάρχοντος διατηρητέου κτιρίου επί των οδών Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 στο Μεταξουργείο στον Δήμο Αθηναίων.

Το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης είναι στα 448.528,00 ευρώ ενώ και το συνολικό ενισχυόμενο κόστους είναι στα 445.754,40 ευρώ.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης ύψους 96.580,12 ευρώ ενώ από την υλοποίηση της επένδυσης θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας οι οποίες ανέρχονται σε 7,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =