αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα Bread Factory στην Αθήνα

Νέο κατάστημα Bread Factory στην Αθήνα

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Bread Factory στην περιοχή του ΦΙΞ , την 1η Δεκεμβρίου γεμίζοντας με Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, ήχους και φώτα την Λεωφόρο Συγγρού .

Μετά το κατάστημα της Λάρισας η αλυσίδα καταστημάτων Bread Factory άνοιξε ένα ακόμη νέο σημείο στην οδό Συγγρού 100 στο ΦΙΞ. Πρόκειται για το 9ο κατάστημα της εταιρείας και το 8ο στην Αττική.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο άνω των 800 τ.μ. χώρο πώλησης και διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει τέσσερα (4) ταμεία και απασχολεί εβδομήντα (70) άτομα προσωπικό.

Η μελέτη και η αρχιτεκτονική του καταστήματος ανταποκρίνεται αρμονικά στην αισθητική της περιοχής.

Το κατάστημα διακρίνεται για τα ξεχωριστά τμήματα προϊόντων που διαθέτει καθώς λειτουργεί τμήμα με προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και την γνωστή πλέον γωνιά του παγωτού που πρόσφατα πρόσθεσε στην φαρέτρα των concept η Bread Factory, την «Angolo di Gelato ». Διαθέτει επίσης διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα προϊόντα καθώς και κάβα ποτών με ξεχωριστές προτάσεις. Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 8 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με ισχυρό επενδυτικό πλάνο που αφορά στην διεύρυνση του δικτύου, αλλά και την διαρκή εξέλιξη του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών και νέων concept, επισημαίνει η εταιρία σεσχετική ανακοίνωση. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =