αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα στο Μαρούσι ανοίγει η ΑΒ Βασιλόπουλος- Στα εγκαίνια θα είναι o Άκης Πετρετζίκης και θα προσφέρει κάτι από τα γεύματα του

Νέο κατάστημα στο Μαρούσι ανοίγει η ΑΒ Βασιλόπουλος- Στα εγκαίνια θα είναι o Άκης Πετρετζίκης και θα προσφέρει κάτι από τα γεύματα του

Την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι, στη διεύθυνση Λεωφόρο Κηφισίας 34 και Ρωμανού Μελωδού, κοντά στον Κόμβο Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη μέρα των εγκαινίων ο διάσημος chef Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του, σε ένα ανοιχτό σε όλους tasting session θα προσφέρει δημιουργίες του από τη σειρά των έτοιμων γευμάτων. Παράλληλα στην εκδήλωση θα βρίσκονται ο Rock FM, ο Athens DeeJay Live Radio και ο παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Αργά το απόγευμα θα φωταγωγηθεί χριστουγεννιάτικο δένδρο στον προαύλιο χώρο του καταστήματος.

Επιπλέον από τις 30 Νοέμβρη μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη (για 12 ημέρες) θα ισχύσει όφελος 10% σε κάθε αγορά. Ακόμη οι επισκέπτες θα βρουν διαθέσιμες προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, ενώ θα υπάρξει διαγωνισμός με διάρκεια συμμετοχής 30.11.2023-20.01.2024 (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30.01.2024).

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες του καταστήματος για την επιβράβευση των αγορών τους και μέσα από τη χρήση της AB Plus τους, μπορούν να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν και να κερδίσουν:

  • 1 τυχερός, ένα Fiat 500 hybrid
  • 2 τυχεροί, 1.500€ για τα ψώνια της χρονιάς
  • 5 τυχεροί, 500€
  • 10 τυχεροί, 200€
  • 30 τυχεροί, 5.000 πόντους στην κάρτα τους AB Plus (που ισούνται με 150€)
  • 152 τυχεροί, 3.000 πόντους στην κάρτα τους AB Plus (που ισούνται με 90€).

Στα 2.800 τ.μ. του νέου καταστήματος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν concepts, όπως το Grab & Go, που θα προσφέρει καφέ με δυνατότητα χρήσης του Social Hub, εξωτερικού χώρου με πέργκολα, το ειδικό σημείο Sushi Bar, το ολοκληρωμένο τμήμα Αρμονία με βιολογικά προϊόντα και είδη για εξειδικευμένες διατροφικές επιλογές, το χώρο της «Λαϊκής» με φρούτα και λαχανικά, το Φούρνο και «Το κελάρι», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Παράλληλα, θα υπάρχει όλη η γκάμα των αποκλειστικών προϊόντων της εταιρείας, όπως η σειρά Nature’s Promise, τα προϊόντα Gustona, οι σοκολάτες Milly και Delicata και οι καφέδες Perla. Το νέο κατάστημα διαθέτει 220 θέσεις στάθμευσης, 9 ταμεία & 6 ταμεία self-check outs.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 4 =