αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο δρομολόγιο Αθήνα- Πάφος από την Cyprus Airways

Νέο δρομολόγιο Αθήνα- Πάφος από την Cyprus Airways

Την Αθήνα με την Πάφο, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, συνδέει η Cyprus Airways, με την αεροπορική να ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας μεταφέρει συνολικά προς/από την Αθήνα το 2019, 112 χιλιάδες επιβάτες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επανασυνδέσαμε την Αθήνα με την Πάφο με την εισαγωγή του δρομολογίου αυτού στο πτητικό μας πρόγραμμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες ταξιδιώτες. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη συνεχή στήριξή τους”, δήλωσε η Κική Χάιδα, PR & Marketing Manager της Cyprus Airways, σε ειδική εκδήλωση, χθες.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Η νέα σύνδεση της Αθήνας με την πανέμορφη Πάφο από την Cyprus Airways, αποτελεί μια προσθήκη στο δίκτυο του αεροδρομίου που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ευχόμαστε στην Cyprus καλή επιτυχία στο νέο δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος, με πολλές και γεμάτες πτήσεις!”

Η Cyprus Airways πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τρεις πτήσεις τη βδομάδα από το αεροδρόμιο Πάφου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =