αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέο βίντεο δείχνει το πολυαναμενόμενο Nokia 9 (και φαίνεται εντυπωσιακό)

Νέο βίντεο δείχνει το πολυαναμενόμενο Nokia 9 (και φαίνεται εντυπωσιακό)

Το Nokia 9, η ναυαρχίδα που θα έρθει να πάρει τη θέση του Nokia 8, μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμη για την επίσημη ανακοίνωση, όμως οι διαρροές γίνονται όλο και περισσότερες, με την τελευταία να μοιάζει άκρως εντυπωσιακή.

Ο @OnLeaks την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε κάποια renders, τα οποία ανέφερε ότι απεικόνιζαν το design του επερχόμενου Nokia 9. Το concept video που βλέπουμε παραπάνω, βασίζεται στα renders αυτά και μας δείχνει ένα κινητό που αν μη τι άλλο, θα καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα.

Αν και η τελική συσκευή μπορεί να διαφέρει από αυτή που βλέπουμε εδώ, το Nokia 9 μοιάζει να είναι στα ίδια επίπεδα με τις υπόλοιπες μεγάλες ναυαρχίδες, όπως σχολιάζει το Techblog.gr. Βλέπουμε προσεγμένο design, bezel-less οθόνη, διπλή κάμερα στην πλάτη και απουσία της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών.

Το Nokia 9 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών QHD και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB ή και 8GB (το GFX έδειξε έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB). Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 13 και 13 Megapixel Carl Zeiss, η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και θα υπάρχει πιστοποίηση IP68. Θα έχει διαστάσεις 140.9×72.9×7.5χλστ, ενώ στο σημείο της κάμερας το πάχος θα ανέβει στα 8.9χλστ. Τέλος, θα τρέχει Android Oreo.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναμένεται μέσα στο 2017, αλλά αρχές του 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − eight =