αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο «αρχηγείο» στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Βελγικός κολοσσός Ravago

Νέο «αρχηγείο» στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Βελγικός κολοσσός Ravago

Στο νέο κτήριο γραφείων, επί της οδού Νερατζιωτίσσης στο Δήμο Αμαρουσίου, που ολοκληρώνει η εταιρεία ανάπτυξης Dimand, θα μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, τους επόμενους μήνες η έδρα της θυγατρικής του βελγικού ομίλου χημικής βιομηχανίας και πλαστικών Ravago.

Πρόκειται για την έκταση όπου βρισκόταν ο Χώρος Εγκατάστασης Υποστήριξης (ΧΕΥ) σιδηροδρομικού σταθμού Νερατζιώτισσας, σε απόσταση 900 μέτρων από τον κόμβο Κηφισίας και πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο “The Mall Athens”. Εκεί, η Dimand αναπτύσσει το γραφειακό συγκρότημα που διαθέτει δύο ανεξάρτητα κτίρια και είναι συνολικού εμβαδού 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Από αυτά 4.500 τ.μ. αντιστοιχούν στην επιφάνεια ανωδομής και τα υπόλοιπα σε χώρους υπόγειου παρκινγκ χωρητικότητας 136 θέσεων.

Η ανάπτυξη αποτελεί επένδυση ύψους 13,5 εκατ. ευρώ, με το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 5.088,66 τ.μ., να περιέρχεται το 2014 στην Dimand, ύστερα από δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-auction με τίμημα κτήσης 1,8 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η Dimand θα έχει αποπερατώσει το κτήριο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου και μέσα στον Φεβρουάριο η Rivago αναμένεται να έχει εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της, αφότου ολοκληρώσει τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων.

Το κτήριο, που αναπτύσσει η Νερατζιώτισσα Α.Ε., 100% θυγατρική της Dimand, διαθέτει χρυσό πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Leed που αντιστοιχεί στην κατηγορία Α  του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων.

H Ravago με παρουσία σε 55 χώρες παγκοσμίως και 230 υποκαταστήματα και θυγατρικές εταιρείες αντιπροσωπεύει ετήσιες πωλήσεις 4 εκατ. μετρικών τόνων πολυμερών πλαστικών. Στην Ελλάδα από το 2014, έως σήμερα, έχει εξαγοράσει τρεις εταιρείες πλαστικών (Πενταπλάστ, ΔΕΛΤΑ Χημική, Μονοτέζ).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =