αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέος Mozilla Firefox για Android. Και μπλοκάρει τις διαφημίσεις

Νέος Mozilla Firefox για Android. Και μπλοκάρει τις διαφημίσεις

Η Mozilla τήρησε την υπόσχεση της και κυκλοφόρησε έναν νέο web browser για συσκευές Android (για iOS κυκλοφόρησε πέρυσι), ο οποίος υπόσχεται ταχύτητα, πλήρη ανωνυμία και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη με τεχνολογία anti-tracking, ενώ θα μπλοκάρει αυτόματα και τις διαφημίσεις με αντίστοιχη τεχνολογία ad-blocking.

Ο νέος browser ονομάζεται Firefox Focus και είναι πανομοιότυπος με την έκδοση που απολαμβάνουν από πέρυσι οι χρήστες iOS. Η φιλοσοφία είναι να πραγματοποιείται σερφάρισμα και αναζήτηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς μεγάλη πολυπλοκότητα, γι’ αυτό ξεχάστε πολλαπλά tabs ή δυνατότητα bookmark.

«Για όλες τις φορές που δεν θέλετε να αφήσετε ιστορικό στο smartphone σας. Μπορεί να αναζητάτε πληροφορίες για ευαίσθητα ζητήματα, όπως δαχτυλίδια αρραβώνων, πτήσεις στο Las Vegas ή ακριβά πούρα. Και κάποιες φορές απλά θέλετε μια απλή, πολύ γρήγορη εμπειρία σερφαρίσματος χωρίς menu, χωρίς tabs, χωρίς pop-ups. Ο Firefox Focus έρχεται να σας τα προσφέρει όλα αυτά

Επίσης, οι trackers είναι γνωστό ότι καθυστερούν σημαντικά την εμπειρία σερφαρίσματος στις φορητές συσκευές. Γι’ αυτό τους μπλοκάρουμε».

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τους trackers και τις διαφημίσεις αν το επιθυμούν, να παρακολουθούν την ποσότητα διαφημίσεων που έχει μπλοκάρει ο ad blocker και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις – υπενθυμίσεις για να διαγράψουν το ιστορικό πλοήγησης.

Firefox Focus – [Google Play Link]

Firefox Focus – [App Store Link]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =