αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέος CEO στην «λαβωμένη» Creta Farms

Νέος CEO στην «λαβωμένη» Creta Farms

Η Creta Farms ανακοίνωσε ότι νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Δ. Τσίρμπας, ενώ πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου από την προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αναλαμβάνει ο Λ. Παπαγιαννόπουλος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας

«Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒEΕ γνωστοποιεί σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 144/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου επί της αιτήσεως των Τραπεζών για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Εταιρεία αποτελούμενη από τους Λυκούργο Παπαγιαννόπουλο του Βενιζέλου, Επιχειρηματία, Δημήτριο Τσίρμπα του Ιωάννη, Επιχειρηματία, και Στέφανο Ξενάκη του Αντωνίου, Οικονομολόγο με σκοπό να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου εντός τεσσάρων μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης και να επιμεληθούν τις επείγουσες υποθέσεις της Εταιρείας, ότι τα προαναφερόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεδρίασαν στα γραφεία της Εταιρείας και συγκροτήθηκαν σε σώμα την 11.12.2019 ως εξής:

1) Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος του Βενιζέλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, μη εκτελεστικό μέλος

2) Δημήτριος Τσίρμπας του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος και

3) Στέφανος Ξενάκης του Αντωνίου, μη εκτελεστικό μέλος

Η Εταιρεία αναφέρει στη χρηματιστηριακή ανακοίνωση ότι έχει ήδη συμμορφωθεί στην ανωτέρω υπ΄ αριθμ. 144/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου και έχει συγκαλέσει με την από 24.12.2019 πρόσκλησή της Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 14.01.2020».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =