αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέος CEO στην Καλλιμάνης

Νέος CEO στην Καλλιμάνης

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, στο πλαίσιο της μετάβασης στη νέα εποχή της εταιρείας, καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Γιώργο Μάνωλα, ένα από τα πλέον γνωστά και έμπειρα στελέχη στον F’n’B κλάδο, και συγκεκριμένα τον τομέα των τροφίμων, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο κ. Μάνωλας μετρά στο ενεργητικό του περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Στο παρελθόν έχει διατελέσει CEO της εταιρείας «Ποτοποιεία Πλωμαρίου» και Managing Director της Mondelez Meals για την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

https://air.euro2day.gr/media/resizedpics/picsMain930/90/1493590-manolas-giorgos-930.jpg

«Χαίρομαι που αναλαμβάνω τη θέση αυτή σε μια τόσο ιστορική εταιρεία, συνυφασμένη με την θάλασσα και τον διατροφικό της πλούτο. Στόχος μας για το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ είναι να συνεχίσουμε την δυναμική μας επάνοδο στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Πιστοί στην ιστορία της εταιρείας, παραμένουμε πάντα στενά συνδεδεμένοι με τους Έλληνες καταναλωτές, που μας ανέδειξαν σε συνώνυμο του κλάδου. Σχεδιάζουμε την ενίσχυση της παραγωγικής μας βάσης, μέσα από επενδύσεις, την επέκταση των βιομηχανικών μας εγκαταστάσεων στο Αίγιο αλλά και της εξαγωγικής μας δραστηριότητάς στις αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο» δήλωσε σχετικά ο κ. Μάνωλας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας η κα. Ayşe Önen ανέφερε σχετικά: «Ο κ. Μάνωλας αποτελεί στέλεχος με εξαιρετική σταδιοδρομία στην ελληνική αγορά και εκτενή εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Θα χαρούμε να δούμε την ανοδική πορεία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ να συνεχίζεται, καθώς όλοι μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ένα κοινό όραμα ανάπτυξης για την εταιρεία και το brand».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 2 =