αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέος ψεύτικος διαγωνισμός κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το όνομα της Aegean- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας

Νέος ψεύτικος διαγωνισμός κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το όνομα της Aegean- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας

Νέος ψεύτικος διαγωνισμός κυκλοφορεί στο ίντερνετ, με τίτλο «Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!- Μεγάλη προσφορά Ιανουαρίου», χρησιμοποιώντας παράνομα το σήμα και την επωνυμία της Aegean Airlines. Η εταιρία αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος διαγωνισμός-έρευνα της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, με τον τίτλο ‘Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!- Μεγάλη προσφορά Ιανουαρίου’», λέει αρχικά η εταιρία.

Και συνεχίζει: «Ο εν λόγω διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.». Μάλιστα, η εταιρία αναμένεται να κινηθεί και νομικά. «Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας», εξηγεί.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος διαγωνισμός-έρευνα της Εταιρείας, με…

Posted by Aegean Airlines on Dienstag, 16. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 15 =