αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέος σχεδιασμός στο Facebook και Dark Mode- Πως μπορείς να το ενεργοποιήσεις

Νέος σχεδιασμός στο Facebook και Dark Mode- Πως μπορείς να το ενεργοποιήσεις

Αν έχετε κουραστεί από τον κακό και πλέον παλιό σχεδιασμό του Facebook, υπάρχει τώρα ένας τρόπος για να το διορθώσετε. Το Facebook μόλις ενεργοποίησε την dark λειτουργία και μια αρχική σελίδα με καρτέλες για την πλειοψηφία των χρηστών του, ως μέρος ενός πλήρους επανασχεδιασμού του interface της πλατφόρμας.

Όπως αναφέρει το TechCrunch, ο επανασχεδιασμός του κοινωνικού δικτύου ανακοινώθηκε από τον Mark Zuckerberg κατά τη διάρκεια της περασμένης “Facebook F8” διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο. Ο επανασχεδιασμός ονομαζόταν τότε “FB5” και στοχεύει να δώσει στο Facebook μια πολύ καθαρότερη και λιγότερο γεμάτη όψη, ενώ ταυτόχρονα απλοποιεί την περιήγηση στην πλατφόρμα.

Για την ώρα πάντως, μόνο η πλειοψηφία έχει πρόσβαση σε αυτόν τον νέο σχεδιασμό του Facebook, οπότε μην απορήσετε αν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτούς που δέχθηκαν την αλλαγή. Για να δείτε αν είστε μέσα στην πλειοψηφία, κατευθυνθείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook και ελέγξτε εάν υπάρχει η επιλογή “Switch to New Facebook”. Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή θα ενεργοποιηθεί ο επανασχεδιασμός και το Facebook θα μεταμορφωθεί μπροστά στα μάτια σας.

Πέρα από τη νέα διάταξη, θα δείτε μια γρηγορότερη αρχική σελίδα με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και ταχύτερες μεταβάσεις. Υπάρχει επίσης dark mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας ένα κουμπί που βρίσκεται στη σελίδα “Ρυθμίσεις” και οι καρτέλες χρησιμοποιούνται τώρα για την πρόσβαση στα Groups, Market και Watch. Η δημιουργία event, σελίδων, ομάδων και διαφημίσεων είναι επίσης ταχύτερη και περιλαμβάνει previews στο κινητό.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να βλέπουμε συνεχείς βελτιώσεις σε αυτό το νέο σχέδιο, καθώς εκατομμύρια χρήστες του Facebook κάνουν την αλλαγή τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =