αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέος κύκλος online σεμιναρίων με θέμα το Digital Marketing, από την Digitalent Greece

Νέος κύκλος online σεμιναρίων με θέμα το Digital Marketing, από την Digitalent Greece

Η Digitalent Greece ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου, online σεμιναρίων Digital Marketing. Τα σεμινάρια γίνονται αποκλειστικά σε μια εύχρηστη online πλατφόρμα εκπαίδευσης με μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη πάνω από 120 βιντεομαθημάτων και διαφανειών, με στόχο την αποτελεσματική πρακτική χρήση των γνώσεων.

Τα online μαθήματα παρουσιάζουν βήμα-βήμα όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης ή ένα στέλεχος εταιρίας, είτε αρχάριος, είτε επαγγελματίας, για να οργανώσει και να υλοποιήσει την online προώθηση μιας επιχείρησης. Ο περιορισμένος χρόνος όσων εργάζονται ή η μετακίνηση δεν αποτελούν εμπόδιο αφού μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα όπου θέλουν και όποτε θέλουν.

Οι ενότητες προσφέρονται σε ολοκληρωμένο σεμινάριο είτε μεμονωμένα, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων και είναι οι εξής:

  1. Σχεδιασμός online στρατηγικής
  2. Διαφήμιση μέσω social media
  3. Διαφήμιση Google Adwords
  4. Βελτιστοποίηση website (SEO)
  5. Αποτελεσματική χρήση και αξιολόγηση Web Analytics
  6. Email marketing

Παράλληλα κάθε μήνα ξεκινούν webinars σε τμήματα 4-7 ατόμων διάρκειας 3 μηνών ενώ υπάρχει ξεχωριστή πιστοποίηση για ξενοδοχειακό ψηφιακό marketing.

Σύντομα η Digitalent Greece θα επεκταθεί σε HR υπηρεσίες και recruiting νέων ταλέντων του digital marketing για λογαριασμό ελληνικών εταιριών.

Το επόμενο webinar ξεκινά στις 26/2/2018 με 20% χαμηλότερη τιμή έως 10/2.

Πληροφορίες στο www.digitalent.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + six =