αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΖΑ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΖΑ

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ανακοίνωσε σήμερα, 11/11/2022, ότι στη θέση του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας ορίζει το Νικήτα Ασπιώτη, με ανάληψη καθηκόντων από την 14η Νοέμβρη, 2022.

Ο κ. Ασπιώτης διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον χώρο των Πωλήσεων, του Μarketing και της Διοίκησης. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως Brand Manager στην εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. και συνέχισε ως Sales Manager στην εταιρεία Tasty Foods S.A. – Pepsico Intl. Επιπλέον, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής στην Corina Snacks Κύπρου, τμήμα της PepsiCo καθώς και Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας – Κύπρου στην εταιρεία Tasty Foods. Με μεγάλη εμπειρία και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών ο κ. Ασπιώτης είχε αναλάβει καθήκοντα Director of Market Development στην εταιρεία NOVA, ενώ τα τελευταία εφτά χρόνια διατέλεσε Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία PPD σε Ρουμανία και Κύπρο.

Ο κ. Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της Εταιρείας στην Ελληνική αγορά μπίρας θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια στην υλοποίηση διαφόρων σημαντικών πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει η εταιρεία.

Ο κ. Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Νικήτα Ασπιώτη στην οικογένεια της ΕΖΑ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Τζώρτζη Κανακάρη για τη συνεισφορά του στην εταιρεία μας, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + five =