αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέοι κανόνες: Η Google θα διαγράφει τα αρχεία των ανενεργών λογαριασμών μετά από 2 χρόνια

Νέοι κανόνες: Η Google θα διαγράφει τα αρχεία των ανενεργών λογαριασμών μετά από 2 χρόνια

Η Google ανακοινώνει νέους όρους για τις υπηρεσίες της, με το σημαντικότερο να είναι η διαγραφή των αρχείων των ανενεργών λογαριασμών. Από 1 Ιουνίου 2021, η εταιρεία θα θεσπίσει νέες πολιτικές ορθής χρήσης, οι οποίες θα επηρεάσουν το χώρο αποθήκευσης σε όλες τις της υπηρεσίες.

Από εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των ανενεργών λογαριασμός. Όσοι παραμείνουν ανενεργοί, θα δουν όλα τους τα δεδομένα να διαγράφονται αυτόματα αυτόματα στη 1 Ιουνίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε είχαν αποθηκευμένο στις υπηρεσίες Drive, Docs, Sheets, Slides, Jamboard, Gmail, Photos, Drawings, Forms, και Sites δε θα υπάρχει πλέον, χωρίς να μπορείτε μετά να επαναφέρετε το οτιδήποτε.

Όσοι δε θέλετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, οι παραπάνω αλλαγές αφορούν μόνο τους δωρεάν λογαριασμούς. Όσοι είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Google One και πληρώνεται μηνιαία, δε θα δείτε καμία διαφορά, ακόμα και αν δε μπείτε ποτέ (αρκεί να πληρώνετε).

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + nine =