αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Νέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι συλλήψεις στη Μύκονο για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες και επεκτάσεις κέντρων διασκέδασης και ξενοδοχείων στον Αιγιαλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, μόλις χθες σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού και επίσης ένα από τα πλέον διάσημα μπαρ συνελήφθησαν οι δύο προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας τόσο του μπαρ όσο και του ξενοδοχείου με την ίδια επωνυμία, καθώς πραγματοποιούνταν αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια επέκτασης.

Παράλληλα συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί εργάτες οι οποίοι κατ’ εντολήν των δύο Ελλήνων έκαναν τις οικοδομικές εργασίες.

Στο μεταξύ, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος αστυνομικού στη Μύκονο καθώς κλιμάκιο της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στο νησί και ερεύνησε την υπόθεση όπου προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για τον αστυνομικό πως είχε σχέση με εργολάβους στο νησί τους οποίους φέρεται να ειδοποιούσε για επικείμενους ελέγχους της πολεοδομίας και των αρμόδιων Αρχών.

Ιδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την παρακολούθηση που διεξήχθη τόσο με φυσικό όσο και με ηλεκτρονικό τρόπο προέκυψαν μηνύματα του αστυνομικού προς εργολάβους και μάλιστα κωδικοποιημένα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει την τύχη του αστυνομικού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + two =