αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις εργασίας στα Lidl- Διαβάστε αναλυτικά τις ειδικότητες

Νέες θέσεις εργασίας στα Lidl- Διαβάστε αναλυτικά τις ειδικότητες

Αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας έχουν αυτή τη στιγμή τα Lidl. Η γνωστή αλυσίδα αναπτύσσεται συνεχώς και αναζητεί εργαζομένους για να καλύψει τις ανάγκες της. Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της, υπάρχουν θέσεις σε διάφορες ειδικότητες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους.

Αναλυτικά οι ειδικότητες

Υπεύθυνος-η Εσωτερικού Ελέγχου στην Αθήνα: Ως Υπεύθυνος-η Εσωτερικού Ελέγχου προετοιμάζετε και διεξάγετε ελέγχους εταιρικών διαδικασιών, αξιολογείτε την αποδοτικότητα των ελέγχων, αναλύετε και επεξεργάζεστε αποτελέσματα συντάσσοντας αναφορές.

Πρόγραμμα Duales στη Γερμανία – Σπουδές και εργασία μαζί: Σπουδές στο Εμπόριο Καταναλωτικών Ειδών. Αξιόλογη εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό και αμοιβή από την πρώτη στιγμή; Η Lidl σας τα προσφέρει όλα.

Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στην Κώ: Ως Πωλητής-τρια/ Ταμίας αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση): Ως Καθαριστής-τρια κατ/τος φροντίζετε για την καθαριότητα των χώρων πώλησης και των αποθηκών του καταστήματος.

Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στην Κέρκυρα: Ως Πωλητής-τρια/ Ταμίας αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

Πωλητής-τρια / Ταμίας στη Σαντορίνη: Ως Πωλητής-τρια/ Ταμίας αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικές πληροφορίες για τις θέσεις και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 2 =