αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις εργασίας και πρακτικής άνοιξε η Tesla στην Αθήνα- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Νέες θέσεις εργασίας και πρακτικής άνοιξε η Tesla στην Αθήνα- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Νέες θέσεις εργασίας και πρακτικής άνοιξε η Tesla στην Αθήνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε μία και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

Όπως σημειώνει η εταιρία: «Η Tesla είναι ένας εργοδότης που παρέχει Ίσες ευκαιρίες/Θετική δράση και δεσμεύεται για τη διασφάλιση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα θα λαμβάνονται υπόψη για πρόσληψη, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, οποιαδήποτε αναπηρία, οποιαδήποτε κατάσταση προστατευόμενου βετεράνου, την ταυτότητα φύλου ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα που προστατεύεται από τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς, κρατικούς ή τοπικούς νόμους».

Και συμπληρώνει: «Η Tesla έχει επίσης δεσμευτεί να συνεργάζεται και να παρέχει εύλογες διευκολύνσεις σε άτομα με αναπηρία. Εάν χρειάζεστε κάποια διευκόλυνση σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διαδικασία συνέντευξης, ενημερώστε το άτομο που είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − eleven =