αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές στην Αθήνα η Creta Farms- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Νέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές στην Αθήνα η Creta Farms- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Έξι ανοιχτές η Creta Farms αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με την Creta Farms, μία εταιρία αμιγώς ελληνική και την εξελίξαμε στο μεγαλύτερο πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Εδώ και 30 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς, ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site.

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο όπως αναφέρει η εταιρία για όσους εργάζονται εκεί: «Μπορείς να δοκιμάσεις γεύσεις από τον Chef μας, να πιεις όσο καφέ θέλεις και να συμμετάσχεις σε γευστικές δοκιμές».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Κάνοντας κλικ στην κάθε μια, έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το που να στείλετε το βιογραφικό σας.

Back office sales support (BOS) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Back office sales support
Internal Auditor (IA02) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Internal Auditor
ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ (ΕΑ_052018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΗΜ_012017) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Προιστάμενος Αποθήκης (LM) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Προιστάμενος Αποθήκης
Υπάλληλος Πιστωτικού Ελέγχου (CC_02) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Υπάλληλος Πιστωτικού Ελέγχου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eighteen =