αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις άνοιξε ο κολοσσός Mondelez στην Ελλάδα- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Νέες θέσεις άνοιξε ο κολοσσός Mondelez στην Ελλάδα- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Προσλήψεις στην Ελλάδα κάνει η Mondelez αυτή την περίοδο. Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. Παράλληλα, διατηρεί μία ιστορική μονάδα παραγωγής, το εργοστάσιο του Παυλίδη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου παράγονται μέχρι και σήμερα όλα τα τοπικά μας προϊόντα.

«Περισσότεροι από 80.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο αλλά και περισσότεροι από 300 στην Ελλάδα, αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μας» σημειώνει η εταιρία.

Αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Πατήστε πάνω στα links για να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε βιογραφικό.

Junior HR Specialist (People Experience Advisor) Lamia & Larissa

Cluster Plant MDS Lead – Chipita

Manager Business Development

Financial Analyst (Section Controller)

HSE Environmental engineer

Process Specialist – Manufacturing

Associate Counsel, SCE

Commercial Finance Manager

Business Development & Engineering Manager

Talent Acquisition Advisor

SAP Administrator

Junior AER Analyst (Project Based)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 11 =