αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα υπηρεσία στα Public: Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα σε 3 άτοκες δόσεις

Νέα υπηρεσία στα Public: Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα σε 3 άτοκες δόσεις

Τα Public λάνσαραν στην ελληνική αγορά την υπηρεσία “Pay in 3” της Klarna, προσφέροντας τη δυνατότητα ευέλικτων online πληρωμών σε άτοκες δόσεις. Εδραιώνοντας τη συνεργασία του με την κορυφαία διεθνώς εταιρία fintech, το Public Group συμμετέχει επίσης ως στρατηγικός επενδυτής στον κύκλο χρηματοδότησης ύψους 800 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε πρόσφατα η Klarna.

Η επένδυση, που ολοκληρώθηκε από τον επενδυτικό του βραχίονα, την Public Capital Partners, αποδεικνύει την έμφαση που δίνει το Public Group σε τεχνολογικές πλατφόρμες που φέρνουν στους καταναλωτές καινοτόμες υπηρεσίες και νέους τρόπους να απολαμβάνουν τις διαδικτυακές τους αγορές. Μέσω της Public Capital Partners αναζητά νέους συνεργάτες από τη διεθνή αγορά, με ενδιαφέρον για την Ελλάδα, όπως είναι η Klarna, με στόχο να διευρύνει το οικοσύστημα καινοτομίας του και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στην αγορά του omnichannel retail.

«Όραμά μας είναι να οδηγούμε την αγορά μπροστά και να διαμορφώνουμε εντελώς νέες εμπειρίες, συνδυάζοντας καινοτόμες πλατφόρμες και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το αγοραστικό ταξίδι των πελατών μας. Οι ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμών και τα ισχυρά εργαλεία marketing της Klarna ταιριάζουν απόλυτα στην εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ως retail partners αλλά και ως επενδυτές της Klarna, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την αξία της συνεργασίας μας, παραμένοντας μπροστά από την αγορά και προσφέροντας μια πραγματικά omnichannel αγοραστική εμπειρία. Ήδη, τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας με την Klarna είναι πολύ θετικά: μέσα στους πρώτους τρεις μήνες, βλέπουμε ήδη υψηλό ποσοστό χρήσης της νέας υπηρεσίας, αποδεικνύοντας την ανάγκη των καταναλωτών για ευέλικτες επιλογές πληρωμής. Μάλιστα, 1 στους 5 πελάτες του public.gr που επιλέγουν να κάνουν αγορές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, προτιμούν τώρα να πληρώνουν με Klarna», δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές που επιλέγουν την Klarna μπορούν να πληρώσουν σε 3 άτοκες δόσεις που εξοφλούνται κάθε 30 ημέρες από τη στιγμή της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να κατανείμουν το κόστος των αγορών τους ομοιόμορφα και να παραλάβουν το προϊόν πριν εξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό. Οι μηνιαίες πληρωμές απλώς χρεώνονται στη χρεωστική ή την πιστωτική τους κάρτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =