αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία στο Viber: Τώρα μπορείς να οργανώνεις τις συνομιλίες σου σε φακέλους

Νέα λειτουργία στο Viber: Τώρα μπορείς να οργανώνεις τις συνομιλίες σου σε φακέλους

Tο Rakuten Viber, η κορυφαία εφαρμογή για ασφαλή και ιδιωτική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και φωνής, λανσάρει τους φακέλους συνομιλιών, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα συγκεκριμένες συνομιλίες και να βελτιώνουν τον τρόπο που διαχειρίζονται την επικοινωνία τους. Σχεδιασμένοι με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, οι φάκελοι συνομιλιών διευκολύνουν την οργάνωση των chats, επιτρέποντας την απλή κατηγοριοποίηση βάσει θεμάτων, ομάδων ή ατόμων.

Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έως και πέντε προσαρμοσμένους φακέλους, πέραν του φακέλου “Όλα” που περιλαμβάνει αυτόματα όλες τις συνομιλίες. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστό φάκελο για τη δουλειά, τους φίλους, την οικογένεια ή κάποια άλλη αγαπημένη τους κατηγορία. Οι συνομιλίες μπορούν επίσης να ανατεθούν σε πολλαπλούς φακέλους και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συνομιλιών που μπορούν να προστεθούν στον κάθε φάκελο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μετονομάσουν φακέλους ή να επισημάνουν όλες τις συνομιλίες εντός ενός φακέλου ως διαβασμένες, καθιστώντας ευκολότερη την κατηγοριοποίηση και τη ροή της επικοινωνίας τους.

Ο αριθμός στην κορυφή κάθε φακέλου δείχνει την ποσότητα των μη αναγνωσμένων συνομιλιών μέσα στον συγκεκριμένο φάκελο. Όλες οι συνομιλίες χρήστη προς χρήστη, οι ομαδικές συνομιλίες, ακόμη και τα κανάλια ή οι κοινότητες μπορούν να προστεθούν στους εξατομικευμένες φακέλους. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, καθώς τα κρυφά μηνύματα, τα μηνύματα από το Viber Pay, τις επιχειρήσεις και η επικοινωνία με τους πελάτες δεν μπορούν να προστεθούν στους φακέλους.

“Στο σημερινό, ταχύ, ψηφιακό κόσμο όπου οι εφαρμογές μηνυμάτων παίζουν ένα θεμελιώδη ρόλο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, η Rakuten Viber προσφέρει τους Φακέλους. Η πιο πρόσφατη λειτουργία μας είναι εδώ για να αναβαθμίσει τις συνομιλίες και να διατηρήσει τη σημασία της επικοινωνίας, δίνοντας δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου και αναδεικνύοντας το πλεονέκτημα της απλότητας”, σχολιάζει ο Ofir Eyal, Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten Viber.

Οι Φάκελοι διατίθενται σταδιακά παγκοσμίως και μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν όλοι οι χρήστες με την έκδοση Rakuten Viber 22.0 -ή νεότερη. Οι χρήστες με περισσότερες από 10 συνομιλίες θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία αμέσως μόλις ανοίξουν την εφαρμογή. Οι Φάκελοι μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν μεταβαίνοντας στο “Περισσότερα ***” στην κύρια οθόνη συνομιλίας, επιλέγοντας στη συνέχεια το “Διαχείριση Φακέλων ” και προσθέτοντας συνομιλίες σε αυτούς.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − seven =