αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα καταστήματα Mailo’s σε δύο περιοχές της Αθήνας

Νέα καταστήματα Mailo’s σε δύο περιοχές της Αθήνας

Συνεχίζει την ανάπτυξη του το Mailo’s The Pasta Project και ανοίγει νέα καταστήματα. Μέσα και από το δίκτυο franchise που έχει αναπτύξει.

Το γνωστό brand μόλις κατέφθασε στο Μαρούσι για να μοιράσει ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στους pasta lovers κάθε ηλικίας.

Ένα ακόμα κατάστημα θα ανοίξει στα νότια. Πολύ σύντομα και το κοινό των Νοτίων Προαστίων θα έχει την ευκαιρία να βιώσει τη μοναδική Mailo’s εμπειρία, επισκεπτόμενο το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Το Mailo’s The Pasta Project παρουσιάζει κάτι καινοτόμο στην εστίαση, συνδυάζοντας την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα. Για πρώτη φορά, η φρέσκια pasta έλαβε τη θέση που της αρμόζει στο street food, δίνοντας σε ένα τόσο οικείο και αγαπημένο σε όλους μας προϊόν μια τόσο συναρπαστική διάσταση.

Οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει. Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και προσθέτει μια από τις δέκα signature σάλτσες του Mailo’s.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Mailo’s

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − five =