αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα καταστήματα σε τρεις πόλεις ανοίγει η Τhe Mart

Νέα καταστήματα σε τρεις πόλεις ανοίγει η Τhe Mart

Την κατασκευή τουλάχιστον τριών καταστημάτων δρομολογεί για το επόμενο διάστημα η «Τhe Mart», η αλυσίδα cash & carry του ομίλου «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η αύξηση του τουρισμού σε διάφορους πλέον προορισμούς στην Ελλάδα και μάλιστα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό του καλοκαιριού. Βεβαίως, αν και από την αρχή του έτους έως τώρα η πορεία της αλυσίδας και συνολικά του κλάδου του cash & carry κρίνεται ιδιαιτέρως θετική, λόγω κυρίως του ότι η εστίαση λειτούργησε φέτος χωρίς περιορισμούς και η τουριστική κίνηση παραμένει σε ανοδική τάση, τα στελέχη της αγοράς δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της Καθημερινής, η αλυσίδα σχεδιάζει το άνοιγμα καταστημάτων στην Αρτα, την Τρίπολη και την Καλαμάτα. Μάλιστα, τα ακίνητα στις δύο πρώτες πόλεις έχουν ήδη αγοραστεί, ενώ η εταιρεία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και για το ακίνητο στην Καλαμάτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της «The Mart» στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς αυτό που ήδη έχει είναι μικρό. Οι ανάγκες στην περιοχή έχουν αυξηθεί λόγω της μεγάλης ανόδου της τουριστικής κίνησης, η οποία καταγράφεται τα τελευταία χρόνια μετά και την αναβάθμιση της λειτουργίας του αεροδρομίου. Στην Αρτα και την Τρίπολη δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσία η εταιρεία. Τα καταστήματα εκτιμάται ότι μπορεί να είναι έτοιμα περί τα τέλη του 2023. Πηγές της αγοράς, πάντως, θέλουν την αλυσίδα να εξετάζει την επέκτασή της και σε άλλες περιοχές, και δη στα Ιόνια Νησιά, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στην Κρήτη, όπου διατηρεί ήδη δύο καταστήματα.

Η αλυσίδα χονδρικής «Τhe Mart» διαθέτει σήμερα 13 καταστήματα, καθώς και ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων. Τα καταστήματα βρίσκονται στον Κηφισό, στην Παλλήνη, στην Αργυρούπολη, δύο στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά και Διαβατά), στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Χανιά, στη Λάρισα, στον Βόλο, στην Ξάνθη, στην Καλαμάτα και στα Ιωάννινα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 5 =