αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα επένδυση των Zara στα Δυτικά Προάστια

Νέα επένδυση των Zara στα Δυτικά Προάστια

Νέα κίνηση ετοιμάζουν τα Zara. Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η γνωστή αλυσίδα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια νέα επένδυση στα Δυτικά Προάστια και συγκεκριμένα εντός του River West. Η ισπανική πολυεθνική φέρεται να στοχεύει σε ενίσχυση της θέσης της στο αναπτυσσόμενο εμπορικό κέντρο που έχει γίνει κόμβος για το καταναλωτικό κοινό του Αιγάλεω και της ευρύτερης περιοχής, σε συνέχεια και της νέας επένδυσης, ύψους 30 εκατ. ευρώ, της Noval Property, ιδιοκτήτριας της συνολικής ανάπτυξης.

Με την επέκταση του River West και την ολοκλήρωση των έργων στο River West Open, όπου μετακινούνται κάποια σήματα που μίσθωναν μέχρι πρότινος χώρους στο υφιστάμενο mall, δημιουργήθηκαν επενδυτικές ευκαιρίες. Έτσι η Zara φέρεται να έχει υπογράψει σύμβαση μίσθωσης του καταστήματος που στέγαζε την Κωτσόβολος η οποία μετακινείται στους νέους χώρους που αναπτύχθηκαν. Πρόκειται για κατάστημα στο επίπεδο -1 του εμπορικού κέντρου, όπου κατά τις πληροφορίες αναμένεται να ανοίξει Zara Men.

Σημειώνεται ότι η Zara διαθέτει παρουσία στο River West από το 2018, με κατάστημα επιφάνειας 2.500 τ.μ. με γυναικεία και παιδική μόδα. Καθώς οι προδιαγραφές του καταστήματος δεν επέτρεπαν ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ο νέος χώρος αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στο δημοφιλές σήμα να επεκτείνει την παρουσία του. Έτσι θα διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο απευθυνόμενο και στο ανδρικό κοινό, που μέχρι σήμερα απευθυνόταν στα καταστήματα Mango, H&M, Benetton και Manetti.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 6 =