αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα εξέλιξη: Σε πλατφόρμα σύγκρισης τιμών μετατράπηκε η Airtickets

Νέα εξέλιξη: Σε πλατφόρμα σύγκρισης τιμών μετατράπηκε η Airtickets

Πριν λίγο καιρό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Και όχι για καλό λόγο. Η Airtickets μαζί με το Travelplanet24 έφτασαν στο πλήρες οικονομικό αδιέξοδο. Τώρα η πρώτη εταιρία φαίνεται ότι προσπαθεί να πορευτεί αλλάζοντας το μοντέλο λειτουργίας της. Η Airtickets μετατρέπεται σε πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Χωρίς, δηλαδή, να κάνει πώληση εισιτηρίων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta, κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών, η airtickets συνεχίζει την πορεία της, εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο».

«Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το νέο μοντέλο της airtickets σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − three =