αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα «εκτόξευση» τον Δεκέμβριο: 204.641 μοναδικοί αναγνώστες και 350.159 page views για το It’s Possible

Νέα «εκτόξευση» τον Δεκέμβριο: 204.641 μοναδικοί αναγνώστες και 350.159 page views για το It’s Possible

Νέα άνοδο κατέγραψε η επισκεψιμότητα του It’s Possible τον τελευταίο μήνα του 2020. Το Δεκέμβριο το site συγκέντρωσε 204.641 μοναδικούς αναγνώστες και 350.159 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με τις startups και τους freelancers στην Ελλάδα. Παραμένοντας πάντα ένα site ανοιχτό σε όλους, στους «μικρούς» και στους «μεγάλους».

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία της επίσημης Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα περίπου 8 στους 10 είναι άντρες- κάτι που σίγουρα πρέπει να αλλάξει.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Σημειώνεται επίσης ότι τον Δεκέμβριο το 80,4% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 20 =