αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα γενική διευθύντρια στη L’Oréal Hellas

Νέα γενική διευθύντρια στη L’Oréal Hellas

Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Alessandra Delfini αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας της χώρας.

Η κυρία Delfini, η οποία αναλαμβάνει τη θέση από την 1η Σεπτεμβρίου, φέρνει μαζί της μια ξεχωριστή διεθνή καριέρα άνω των 23 ετών στη L’Oréal. Μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία της, η κυρία Delfini κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.

Η κυρία Delfini κατάγεται από την Ιταλία, ωστόσο το διεθνές υπόβαθρο και η εμπειρία της στις χώρες που εργάστηκε, καλλιέργησαν την πολυπολιτισμική της συνείδηση, καθώς θαυμάζει και σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες αλλά και τη διαφορετικότητα. Το ενδιαφέρον της αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επαγγελματικού της προφίλ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η κυρία Delfini έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση της σε κάθε αγορά που ήταν υπεύθυνη.

Στο νέο της ρόλο, η κυρία Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L’Oréal στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού. Στόχος της είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της L’Oréal Hellas στα καλλυντικά και να οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και προόδου στη χώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − one =