αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα απρόσμενη κίνηση: Το Πλαίσιο έβαλε «ταρίφα» 35 ευρώ και στο click away

Νέα απρόσμενη κίνηση: Το Πλαίσιο έβαλε «ταρίφα» 35 ευρώ και στο click away

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε εδώ στο It’s Possible για την απρόσμενη κίνηση του Πλαισίου να βάλει ελάχιστη παραγγελία 35 ευρώ στις αγορές που γίνονται μέσω του eshop του. Με απλά λόγια για να κάνεις μια online παραγγελία πρέπει να αγοράσεις ένα ή περισσότερα προϊόντα των οποίων η συνολική αξία να ξεπερνά τα 35 ευρώ.

Αν το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλεις να παραγγείλεις έχουν μικρότερη αξία, θα πρέπει να προσθέσεις κάτι ακόμα στο καλάθι σου. ‘Η να το αγοράσεις τελικά από κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα

Λίγο αργότερα, το Πλαίσιο απάντησε στο δημοσίευμα του It’s Possible διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι όντως μια πρακτική που εφαρμόζει, αλλά έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο και δεν αποφασίστηκε μέσα στο δεύτερο lockdown που διανύουμε.

Τώρα το Πλαίσιο προχωρά σε μια ακόμα απρόσμενη κίνηση. Όπως βλέπουμε μέσα από Plaisio.gr, η αλυσίδα έχει βάλει ελάχιστη παραγγελία 35 ευρώ ακόμα και στις αγορές μέσω click away οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα. Υπάρχει, δηλαδή, το όριο των 35 ευρώ ακόμα και για όσους επιλέξουν να παραλάβουν ένα προϊόν από το κατάστημα με αυτή τη μέθοδο.

Δείτε παρακάτω μια χαρακτηριστική εικόνα. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τις πωλήσεις της αλυσίδας αυτή η πρακτική.

UPDATE

Το Πλαίσιο απέσυρε την «ελάχιστη παραγγελία» των 35 ευρώ στο Click Away

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + thirteen =