αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα απευθείας δρομολόγια από την SKY express

Νέα απευθείας δρομολόγια από την SKY express

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «η νέα εποχή ξεκινάει και η εταιρεία που αλλάζει το τοπίο των μεταφορών, υποδέχεται τη γεμάτη προοπτικές για τη χώρα χειμερινή περίοδο με ένα αναβαθμισμένο πτητικό πρόγραμμα». Με την προσθήκη των Airbus Α320neo (6) και ATR 72-600 (6), η SKY express καλύπτει 39 προορισμούς σε 6 χώρες, επεκτείνοντας παράλληλα το δίκτυό της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

O νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης, θα επιχειρεί συνολικά 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 34 προορισμούς στο εσωτερικό και 5 στο εξωτερικό από τους κεντρικούς σταθμούς της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό

Ήδη στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στις Βρυξέλλες, στη Λάρνακα, προστέθηκε το νέο δρομολόγιο που συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα. Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο η στρατηγική σημασία της Κύπρου στον σχεδιασμό της εταιρείας, μιας και αποκτά πλέον δύο απευθείας συνδέσεις από/προς Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη).

Διατήρηση και αναβάθμιση εσωτερικών πτήσεων

Δυναμικά συνεχίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες το πτητικό έργο της SKY express και στο εσωτερικό, όπου ήδη παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη χώρα (34).

«Αποδεικνύεται έτσι η αφοσίωση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απομακρυσμένων σημείων της χώρας, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως την Ικαρία. Ειδικά η διατήρηση της κινητικότητας σε προορισμούς που διαχρονικά συγκεντρώνουν το τουριστικό ενδιαφέρον όπως π.χ. η κοσμοπολίτικη Μύκονος και τα μεγάλα νησιά των Δωδεκανήσων, αυξάνουν τις επιλογές που παρέχονται στους ταξιδιώτες όλο το χρόνο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στα Lounges Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρνακας, Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισιού, Ρώμης και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.

Παράλληλα, στις πτήσεις εξωτερικού το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού εν πτήσει με δωρεάν service, αλλά και τις προτάσεις της νέας υπηρεσίας Drinks & Bites με premium επώνυμα προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =