αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα άνοδος: Το It’s Possible συγκέντρωσε 209.186 μοναδικούς αναγνώστες και 394.724 page views τον Μάιο

Νέα άνοδος: Το It’s Possible συγκέντρωσε 209.186 μοναδικούς αναγνώστες και 394.724 page views τον Μάιο

Με υψηλή επισκεψιμότητα έκλεισε και ο Μάιος 2021 για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε συνολικά 209.186 μοναδικούς αναγνώστες και 394.724 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Καταγράφοντας άνοδο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Μάιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 82% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Η δυνατή παρουσία του site αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 553 (GR). Πάνω από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό site.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Το site παραμένει ανοιχτό σε όλους. Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 10 =