αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜόνο για ενήλικους: Η Virgin ξεκινά κρουαζιέρες στις οποίες απαγορεύονται τα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Μόνο για ενήλικους: Η Virgin ξεκινά κρουαζιέρες στις οποίες απαγορεύονται τα παιδιά (ΦΩΤΟ)

Ένα ιδιαίτερο concept λανσάρει η Virgin. Ο γνωστός κολοσσός ξεκινά κρουαζιέρες μόνο για ενήλικες. Με απλά λόγια, σε αυτά τα ταξίδια απαγορεύονται τα παιδιά.

Ο ιδρυτής του κολοσσού, Richard Branson, λανσάρει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Virgin Voyages με το όνομα Scarlet Lady, στο οποίο θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε παιδιά και εφήβους. Για να περάσει κανείς την μπουκαπόρτα της «πλωτής πολιτείας» του Μπράνσον, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

«Είτε θέλουν να κοιμηθούν όλη την ημέρα, να χαιρετήσουν τον Ήλιο με γιόγκα την αυγή, ή να παρτάρουν όλη τη νύχτα, οι επιβάτες μας θα μπορούν να ζήσουν τις επιθυμίες τους στην Scarlet Lady», λέει η εταιρία.

Πάνω στο κατάστρωμα, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις ενός υπερπολυτελούς πλοίου – καζίνο, πισίνες, extreme sports, νυχτερινά κλαμπ, 24ωρα μπαρ – αλλά και μερικές που δεν συνηθίζονταν ως τώρα σε κρουαζιερόπλοια, όπως στούντιο για τατουάζ.

Οι πιο αθλητικοί τύπου θα μπορούν να δοκιμάσουν το γυμναστήριο ή το ρινγκ του μποξ ενώ για όσους προτιμούν τον διαλογισμό, θα παραδίδονται μαθήματα γιόγκα.

Μία από τις εντυπωσιακές κλίμακες του πλοίου, πάνω στην οποία δεν θα τρέξουν ποτέ παιδιά, σύμφωνα με τον Μπράνσον

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =