αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜόλις παρουσιάστηκε το φθηνότερο Poco της αγοράς

Μόλις παρουσιάστηκε το φθηνότερο Poco της αγοράς

Η Poco προχώρησε στην ανακοίνωση της νέας της πρότασης, του Poco C3. Η σειρά C έχει ως επίκεντρο την κάμερα (Camera), με το Poco C3 να διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας. H οικονομική συσκευή της Poco μοιάζει αρκετά με το Redmi 9C, όχι μόνο στο εξωτερικό του κομμάτι.

Το Poco C3 έρχεται με LCD οθόνη 6,53 ιντσών, με ανάλυση HD+ και αναλογία 20:9. Έχει μικρά bezel περιμετρικά με μεγάλο chin στο κάτω μέρος, με notch τύπου waterdrop στο πάνω μέρος της οθόνης όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 5MP. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον Helio G35, μαζί με μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως 10W.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP αισθητήρα για macro λήψεις. Δεν υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή, ενώ το πίσω μέρος έρχεται με two-tone πλαστικό, για καλύτερο κράτημα και λιγότερες δαχτυλιές. Επίσης, έχει P2i Nano Coating για προστασία από πιτσιλιές.

Το Poco C3 κυκλοφορεί στην αγορά της Ινδίας στις 16 Οκτωβρίου σε τρία χρώματα: Artic Blue, Matte Black και Lime Green. Η τιμή του μοντέλου των 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου είναι περίπου 87 ευρώ, ενώ για 4GB/64GB η τιμή ανεβαίνει στα 105 ευρώ. Δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές, αν και περιμένουμε να δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 19 =